Dum. ian. 17th, 2021
Cum împarte Ludovic Orban locurile eligibile pe listele parlamentare. Prioritari: apropiații săi, miniștrii și traseiștii


Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, luni, dacă prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, ar trebui să-și dea demisia, având în vedere că, duminică, nu știa cifrele privind rata de infectare din București și în consecință ce măsuri ar trebui luate în acest sens. Orban a precizat că periodic se fac evaluări ale prefecților și dacă va avea de comunicat o decizie în privința depunerii mandatului de prefect al lui Gheorghe Cojanu, o va face.

“Prefectul Capitalei a convocat Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență la nivelul municipiului București pentru astăzi la ora 15.00 și este important ca acest comitet de situații de urgență să dispună toate măsurile și planul de implementare a măsurilor care sunt stabilite în lege și în hotărârea de guvern privind prelungirea stării de alertă.

N-am urmărit declarațiile domnului prefect, dar noi facem o evaluare a activității fiecărui prefect. Facem o evaluare, când vom avea o decizie de comunicat, o vom comunica.

Prefectul trebuie să fie informat asupra evoluției tuturor activităților, instituțiilor care sunt implicate. Facem o evaluare periodică a prefecților”, a declarat Ludovic Orban, la sediul PNL.

Editor : Alexandru Costea


By Stiri

Lasă un răspuns