mar. ian. 26th, 2021
Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban: Românii vor putea vota prin corespondență în țările unde este impusă carantina


Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) reamintește cetățenilor români cu domiciliul sau reședința în străinătate că au mai rămas doar două zile pentru înregistrarea ca alegători prin corespondenţă, termenul-limită fiind data de 22 octombrie 2020.

Potrivit unui comunicat AEP, preşedintele Autorității, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, “reiterează apelul său către românii din străinătate de a opta pentru votul prin corespondență, ca modalitate sigură şi comodă de vot la distanță, fără cozi, fără deplasări, fără costuri și fără riscuri, mai ales în contextul incertitudinii legate de evoluția pandemiei de coronavirus”.

Toate informațiile privind procedura de înscriere la votul prin corespondenţă sunt disponibile pe portalul www.votstrainatate.ro la următoarele linkuri:

https://www.votstrainatate.ro/Mesaj/PrezentareVotCorespondenta

https://www.youtube.com/watch?v=CLSjeZ1BBkk&feature=emb_title

Întrebări și sesizări legate de procedura de preînregistrare și înscriere pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected]

Editor : Alexandru Costea


By Stiri

Lasă un răspuns