vin. nov. 27th, 2020
Alegeri parlamentare 2020. Gabriel Oprea va candida ca independent pentru un mandat de deputat în București


Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, va candida ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat de deputat, în municipiul București.

Potrivit unui comunicat de presă al Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul, “decizia vine ca urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioți români, de la militari și polițiști din toată țara”.

“În toate demnitățile deținute, Gabriel Oprea și-a făcut datoria, ajutând această categorie profesională, prin măsuri concrete pentru lucrătorii activi, pentru rezerviști, dar și pentru urmașii eroilor căzuți la datorie pentru țară, în teatrele de operații. Generalul Gabriel Oprea este cel care a inițiat și a promovat, din poziția de premier interimar, Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, lege benefică pentru întregul sistem de securitate națională. O lege pe care cei care au urmat la guvernare au ales să o modifice, din păcate, în detrimentul pensionarilor militari”, mai arată sursa citată.

“Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” salută decizia și susține această candidatura, având convingerea că din Parlament, Gabriel Oprea, fost ministru al apărării naționale și al afacerilor interne, va continuă proiectele inițiate, va iniția proiecte noi și va fi din nou un sprijin real și activ pentru toți lucrătorii din domeniul apărare, ordine publică și siguranță națională.

Președintele UMPMV a fost prefectul Capitalei în perioada 2002 – 2003 și senator de București în mandatul 2012 – 2016. Gabriel Oprea a fost ales deputat în două mandate ale Parlamentului. A ocupat, de asemenea, funcțiile de ministru al Administrației Publice, ministru al Apărării Naționale, ministru al Afacerilor Interne, vicepremier pentru securitate națională și prim-ministru interimar al Guvernului României”.

Citește și: „Lanterna Roșie” la alegerile locale. Câți români au ales comuniștii și ce număr șocant de voturi a obținut partidul lui Gabriel Oprea

Editor : Iulia Iancu


By Stiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *