mie. mart. 3rd, 2021
Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu au plecat din PSD. S-au supărat că nu au fost puși pe listele pentru parlamentare


Senatorul Șerban Nicolae a anunțat, după ce și-a dat demisia din PSD, că va candida, împreună cu Liviu Pleșoianu, pe listele Partidului Ecologist Român la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Acesta spune că nu se consideră o “vedetă politică” și că reprezintă o alternativă la listele cu “implant de celebrități”.

“Am decis să candidez pentru un nou mandat de senator. Îi mulțumesc lui Dănuț Pop și colegilor săi din Partidul Ecologist Român pentru că mi-au oferit această posibilitate și au asigurat formalitățile necesare. Pe unii îi cunosc de mai mult timp și împreună am conceput proiectul prin care scoaterea din țară a lemnului brut să fie interzisă pentru zece ani și sancționată ca infracțiune.

Nu sunt o vedetă politică și nici soluția-miracol. Sunt un om de echipă. De aceea, alături de colegii de la P.E.R. și în echipă cu Liviu Pleșoianu, cu transparență și onestitate ca întotdeauna vreau să ofer electoratului din București o alternativă politică de patriotism, legalitate, dreptate socială și viață sănătoasă. O alternativă la listele cu candidați «de import», la cele cu «implant de celebrități» și la cele care se bazează pe atacul la sacii cu voturi”, arată un mesaj publicat de fostul social-democrat, pe Facebook.

Șerban Nicolae și deputatul Liviu Pleșoianu au demisionat din PSD, după ce partidul nu i-a pus pe lista pentru alegerile generale.

Editor : A.C.


By Stiri

Lasă un răspuns