lun. apr. 12th, 2021
Ciolacu anunță și alte maziliri în PSD, după îndepărtarea baronului Marian Oprișan


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis trebuie să cheme de urgență toate partidele la consultări, “alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România”. Acesta spune că este nevoie de un pact pentru sănătate.

“S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați!

Iohannis trebuie să renunțe la aura de «Otto cel Mare» și să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România.

Este nevoie rapid de un Pact pentru Sănătate, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată!

Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!”, arată un mesaj publicat, vineri, pe Facebook, de Marcel Ciolacu.

Editor : Alexandru Costea


By Stiri

Lasă un răspuns