vin. apr. 16th, 2021
Iohannis, despre amenda primită de Ciolacu: Cât poate fi de greu și pentru un PSD-ist să își pună masca?


Președintele Klaus Iohannis a atacat miercuri conducerea PSD, despre care a spus că „a încălcat flagrant toate normele” impuse de autorități. Președintele s-a referit la amenda primită de liderii PSD Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, după ce au încălcat măsurile anti-COVID într-un restaurant din județul Buzău.

„Din fericire, acum în pandemie este PNL la guvernare și împreună cu mine căutăm măsurile adecvate, oportunități pentru a preveni răspândirea bolii. Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme. Cât poate fi de greu și pentru un PSD-ist să își pună o mască dacă așa e regula. Vă dați seama că nu îi interesează. Dacă am fi avut un guvern PSD în această pandemie ar fi fost foarte foarte rău.” a declarat Klaus Iohannis.

Președintele spune despre PSD că „nu s-a reformat și că deși în partid au venit personalități din zona medicală precum doctorul Alexandru Rafila, „le pasă doar de interesul lor”.

„Probabil o persoană supărată că nu respectă normele a sunat la poliție. A venit poliția și i-a găsit pe PSD-iști fără mască, fără să respecte distanțarea, adică încălcând flagrant toate normele. PSD nu s-a reformat. Am văzut că l-au trimis pe doctorul Rafila să prezintă un program de sănătate, dar pe ei nu îi interersează aceste lucruri. Lor le pasă doar de interesul lor.”, a mai declarat președintele.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a fost fotografiat stând la masă, în restaurantul unei pensiuni, fără să respecte distanțarea și în prezența a 10 persoane, deși numărul maxim de persoane este de 6, conform legii. Ciolacu și celelalte persoanele surprinse încălcând regulile de protecție sanitară impuse pe perioada pandemiei au fost amendate.

Citește și Marcel Ciolacu, contrazis. Ce povestește un martor care a fost în același restaurant în care liderul PSD a încălcat regulile pandemiei

Editor : R.K.


By Stiri

Lasă un răspuns