vin. apr. 16th, 2021
Klaus Iohannis l-a chemat pe Ludovic Orban la Cotroceni. Președintele face o conferință de presă la ora 18:00


Președintele Klaus Iohannis va avea miercuri o ședință de lucru, de la ora 15:00, pe tema fondurilor europene. La ședință participă premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri din cabinet. După ședință, la ora 18:00, președintele va susține conferința săptămânală de presă.

„Președintele României, Klaus Iohannis, va avea miercuri, la Palatul Cotroceni, o ședință pe tema fondurilor europene cu prim-ministrul Ludovic Orban, viceprim-ministrul Raluca Turcan, Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, Ministrul Economiei, Virgil Popescu, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru”, anunță administrația prezidențială.

Marți, președintele a avut o ședință cu ministrul Sănătății, Nelu Tătăru, la care au participat și vicepreședintele Societății Române de ATI, Dorel Săndesc, și șeful Secției ATI I, de la spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila” București, Dan Corneci.

După ședință, președinte a declarat că a fost pus la curent cu situația exactă din spitale în ceea ce privește locurile la ATI și eforturile autorităților pentru a îmbunătăți capacitatea de răspuns.

Editor : R.K.


By Stiri

Lasă un răspuns