vin. apr. 16th, 2021
Ce a răspuns Gabriela Firea atunci când a fost întrebată dacă mai ține legătura cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea


Gabriela Firea a fost întrebată în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la sediul PSD, în ziua în care Nicușor Dan și-a preluat mandatul de primar al Capitalei, dacă mai ține legătura cu fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. 

Unul dintre jurnaliștii prezenți la conferință i-a adresat Gabrielei Firea întrebarea scurtă: ”Știți ce zi a fost ieri?” ”Miercuri, 28 octombrie”, a fost răspunsul amuzat al politicianului. 

”A fost ziua fostului președinte PSD, Liviu Dragnea. Mai țineți legătura cu dânsul, mai însemnă ceva pentru Partidul Social Democrat? Dar cu partenera acestuia, au fost discuții în spațiul public despre faptul că urma să le fiți nași”, a fost a doua parte a întrebării.  

Pe același ton amuzat, Gabriela Firea a răspuns: ”M-am gândit că mă întrebați de Andrei Șaguna, care a fost canonizat pe 29 octombrie, în urmă cu nouă ani. (…) Nu mai țin legătura cu el, nici cu partenera dansului. M-a emoționat postarea Irinei (Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, a scris pe o rețea socială că îi simte lipsa acestuia – n.r), îmi pare rău că este acolo unde este și nu doresc asta nimănui. Nu am ținut legătura pentru că nu aveam de ce. Nu cred că e ea vinovată pentru ce s-a întâmplat politic. Indiferent că au fost discuții că cineva sfătuia pe altcineva, e vorba să ne asumăm”, a mai spus prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea. 

Nicușor Dan a depus jurământul ca primar general al Capitalei

Declarațiile Gabrielei Firea au avut loc chiar în ziua în care Nicușor Dan și-a preluat oficial mandatul de primar general al Bucureștiului. După depunerea jurământului, în fața prefectului Traian Berbeceanu și în prezența premierului Ludovic Orban, noul edil al Capitalei le-a cerut bucureștenilor să aibă răbdare și să dea dovadă de solidaritate, pentru că Bucureștiul se confruntă cu probleme grave.

În final, mesajul său a fost optimist: „Sunt așa de multe energii în orașul ăsta, că nu se poate să nu reușim!”, a transmis Nicușor Dan.

 

 

Editor : Alexandra Andronie


By Stiri

Lasă un răspuns