lun. apr. 12th, 2021
Mihai Tudose o felicită pe Maia Sandu: Locul Republicii Moldova este în Europa și Maia Sandu e simbolul acestei opțiuni


Fostul prim-ministru al României, Mihai Tudose, a transmis felicitări Maiei Sandu după victoria acesteia în turul I al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Tudose spune că alegerile au „au o miză geopolitică pronunțată” și că este „alături de Maia Sandu în lupta sa cu încremenirea într-o realitate de mult expirată, de care se agață contrancandidatul ei”.

„Maia Sandu a reușit, prin câștigarea primului tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, o performanță extraordinară! Sper că și peste doua săptămâni frații noștri basarabeni se vor mobiliza pentru viitorul lor european. Sunt alegeri cu miză geopolitică pronunțată, în contextul tensiunilor care inflamează tot mai mult vecinătatea estică a UE.

Sunt alături de Maia Sandu în lupta sa cu încremenirea într-o realitate de mult expirată, de care se agață contracandidatul ei. Felicitări și succes în continuare! Locul Republicii Moldova este în Europa și Maia Sandu e simbolul acestei opțiuni!”, a spus fostul premier al României, Mihai Tudose.

Editor : Adrian Dumitru


By Stiri

Lasă un răspuns