vin. apr. 16th, 2021
Rafila: Comunicarea autorităților, punctul cel mai slab în pandemie. Cifre seci și informații repetitive legate de purtarea măștii


Klaus Iohannis i-a chemat marți, la Palatul Cotroceni, pe Nelu Tătaru și pe Raed Arafat la o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. De asemenea, la ședință participă și Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, însă și candidat PSD la alegerile parlamentare.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății; Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; general dr. Ionel Paul Oprea, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății; dr. Andreea Moldovan, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov; dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicină de Familie, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul SNMF”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Președintele a avut și săptămâna trecută discuții cu ministrul Sănătății, dar și cu specialiști care se ocupă de secțiile de Terapie Intensivă.

Editor : R.K.


By Stiri

Lasă un răspuns