vin. mart. 5th, 2021
Surse: Nicușor Dan a făcut o inspecție surpriză la șefii de la Termoenergetica


Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut, marți dimineață, o vizită neanunțată la Termoenergetica, în contextul în care mii de bucureșteni nu au în continuare apă caldă și căldură. 

Primarul a vrut să vadă care este dimensiunea reală a problemelor cu apa caldă și dacă se iau măsuri pentru rezolvarea lor, și dacă șefii de la Termoenergetica explică și comunică bucureștenilor ce soluții au pentru plângerile lor. Nicușor Dan a insistat că este foarte important ca bucureștenii să fie tratați cu respect, să li se explice foarte clar care este sursa problemelor și cât mai au de suferit de pe urma lipsei de apă caldă. 

Surse din Primăria Capitalei au declarat pentru Digi24.ro că Nicușor Dan a cerut să i se spună care este stadiul reparațiilor pentru avariile din sistem și care sunt lucrările anunțate pentru această iarnă. El a cerut detalii despre stadiul proiectului pe fonduri europene pentru modernizarea rețelei de termoficare, proiect depus în luna iunie. 

Primarul Capitalei a declarat, săptămâna trecută, că nu dorește să îl păstreze în funcție pe șeful Termoenergetica, Alexandru Burghiu. 

 

Editor : Adriana Duțulescu


By Stiri

Lasă un răspuns