vin. apr. 16th, 2021
Klaus Iohannis s-a întâlnit cu voluntarii SMURD și studenți mediciniști voluntari la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă”


Klaus Iohannis s-a întâlnit sâmbătă cu voluntarii SMURD și studenți mediciniști voluntari la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din București. La finalul întâlnirii, președintele a făcut o scurtă declarație de presă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vizita a avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarilor.

Șeful statului a asistat la un exercițiu, a stat de vorbă cu voluntarii și, la final, le-a mulțumit în mod public pentru serviciul lor.

Klaus Iohannis: Ați fost împreună cu mine, ați văzut, am dorit astăzi să mă întâlnesc cu o echipă de tineri excepționali. Cei care sunt în spatele meu sunt voluntari. Astăzi este Ziua Internațională a Voluntarului și țin să-i felicit, și pe cei care sunt astăzi împreună cu mine aici, dar și pe cei care nu sunt astăzi aici.

Este un lucru extraordinar că avem în România mii și mii de voluntari care se implică în foarte, foarte multe activități. Îi felicit pe toți astăzi, de Ziua Voluntarului, și îmi exprim toată aprecierea și gratitudinea pentru implicarea lor.

Ei sunt exemple demne de urmat și, chiar în aceste săptămâni și luni dificile de pandemie, ajutorul lor a fost extrem de valoros.

Tot despre implicare vorbim și mâine. Mâine suntem chemați să ne implicăm cu toții prin vot pentru viitorul României Așadar, mâine mergem cu toții la vot.

Vă mulțumesc! Vă doresc o seară bună și multă sănătate!

klaus iohannis raed arafat smurd voluntari studenti medicinisti
Klaus Iohannis, însoțit de Raed Arafat, în vizită la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din București

 

Editor : Liviu Cojan


By Stiri

Lasă un răspuns