lun. mart. 1st, 2021
Ciolacu, nou atac la Iohannis: Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, lansează un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că nu și-a înțeles atribuțiile.

„Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile! Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El le-a mulțumit românilor care au votat la alegerile parlamentare

„Este victoria voastră. Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt! Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial”, a scris el.

Editor : M.B.


By Stiri

Lasă un răspuns