vin. apr. 16th, 2021
Marcel Ciolacu: După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eșecul guvernării PNL


Marcel Ciolacu a reacționat după ce PNL a anunțat că îl propune premier pe Florin Cîțu. „Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare mare bătaie de joc!!!”, a scris președintele PSD pe Facebook.

„Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare, mare bătaie de joc!!! Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila”, scrie Marcel Ciolacu.

„Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice. Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate!”, a adăugat președintele PSD.

„PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională! Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!”, a mai scris Ciolacu.

Editor : Liviu Cojan


By Stiri

Lasă un răspuns