lun. mart. 1st, 2021
Primele imagini de la negocierile PNL – USR PLUS – UDMR de la Vila Lac


Participanții la negocierile dintre PNL, USR PLUS și UDMR care au loc astăzi la Vila Lac au publicat pe rețelele sociale primele imagini din timpul discuțiilor.

În timp ce negocierile pentru funcțiile din Guvern și de la vârful Parlamentului sunt blocate de câteva ore, la discuțiile privind programul de guvernare și comisiile parlamentare, cele trei partide par să fie pe aceeași lungime de undă.

Fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliției USR PLUS-PNL-UDMR. Și ce capitol fain pentru o revoluție a bunei guvernări – capitolul legat de digitalizare! Suntem pe drumul cel bun pentru o Românie orientată spre viitor”, a scris pe Facebook Dragoș Pâslaru, participant la negocieri din partea USR PLUS.

Sursa: Facebook/ Dragoș Pîslaru, Ionel Dancă, Silvia Dinică, Lucian Viziteu

Programul comun de guvernare avansează în discuțiile dintre PNL, USR PLUS și UDMR. Primul capitol încheiat este cel despre solutii digitale pentru modernizarea statului și a economiei pe care o așteaptă românii. Succes, tuturor colegilor”, a scris și liberalul Ionel Dancă.

Probleme sunt la negocierile pentru Guvern, însă, din cauză că cei de la USR PLUS pun o condiție fără de care ei nu acceptă să se meargă mai departe: să primească funcția de prim-ministru, sau dacă nu, pe cea de președinte al Camerei Deputaților, pentru Dan Barna, potrivit surselor digi24.ro.

Editor : Monica Bonea


By Stiri

Lasă un răspuns