mar. ian. 26th, 2021
Dacian Cioloș și Dan Barna: Trebuie să susținem un candidat credibil pentru premier, care să aibă capacitatea de a uni dreapta


Copreşedintele USR PLUS Dan Barna, întrebat dacă împărtăşeşte punctul de vedere al lui Dacian Cioloş în ce priveşte prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern, a declarat că priorităţile alianţei în ce priveşte domeniul educaţiei se regăsesc în mare parte în programul de guvernare, informează Agerpres.

„Dincolo de o persoană sau alta şi de un istoric sau altul, avem un program de guvernare în care priorităţile pe educaţie, spre exemplu, ale USR PLUS se regăsesc într-o măsură importantă. Vom avea secretar de stat în Ministerul Educaţiei şi programul de guvernare este, de fapt, strategia şi planul prin care acea reformă şi acea modernizare pe care le aşteptăm cu toţii pot să devină realitate”, a arătat Barna într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a afirmat miercuri că, la fel ca o mare parte a societăţii civile, şi el are „o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern”.

El a menţionat că, „din păcate”, a putut acţiona în structura Guvernului doar proporţional cu voturile primite.

Editor : Liviu Cojan


By Stiri

Lasă un răspuns