mar. mart. 9th, 2021
Începe lupta pentru putere în PNL. Vicepreședinte: 2021 este anul Congresului. Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid


Vicepreședintele PNL, Florin Roman, anunță un an tensionat pentru partid. Acesta scrie pe Facebook că „2021 este anul Congresului”, iar în partid este nevoie de lideri puternici și de „o împrospătare a imaginii”.

„2021 este anul Congresului și în PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. (…) E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja!”, scrie Roman, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PNL spune, de asemenea, că în interiorul guvernului va fi „cea mai dificilă luptă”.

„Guvernul Cîțu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR luptă cu “garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș. În parlament se anunța o luptă pe viața și pe moarte cu un PSD care știe sa facă opoziție la baionetă, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la țintă de toți “partenerii” politici”, mai scrie vicepreședintele PNL.

Roman a fost unul dintre criticii lui Ludovic Orban în interiorul partidului, după negocierile purtate cu USR PLUS și UDMR pentru formarea guvernului.

Liberalii ar urma să aibă în prima parte a anului 2021 un Congres în care va fi aleasă conducerea partidului. Președintele PNL, Ludovic Orban, intenționează să candideze pentru un nou mandat.

Editor : R.K.


By Stiri